All 4 Basket

Radiografie Final-Four – Diagnostic: AVEM CAMPIOANA

final4_b_001

Turneul Final-Four al CJB 3PillarGlobal Cluj-Napoca, editia 2015/2016, a avut in deschidere o partida incendiara in lupta pentru accederea in marea finala

Semifinala 1 a adus fata in fata echipele Babes (o echipa obisnuita cu accederea in careul de asi al CJB Cluj) si CSS Viitorul (campioana editiei 2012/2013). Partida s-a intins la maxim, cele 40 de minute regulamentare fiind urmate de prelungiri, dupa ce in ultimele 3 secunde echipa Babes a ratat aruncarea libera care i-ar fi dus direct in marea finala. In prelungiri, echipa CSS Viitorul a profitat de caderea de moral a echipei adverse si a obtinut biletul pentru finala, impunandu-se la o diferenta de 8 puncte.

Semifinala 2 a adus fata in fata campioana en-tire, echipa care si-a castigat un nume in sezonul precedent, No Name Basket, si o echipa nou infiintata, Punct Ro, care, gratie jucatorilor inregimentati, fosti sportivi de performanta emblematici pentru Campionatele Nationale ale Romaniei, au reusit sa ajunga in careul de asi. Meciul a fost insa la discretia celor de la No Name care si-au adjudecat victoria la 18 puncte.

Lupta pentru bronz a fost castigata de catre echipa Babes, in detrimentul celor de la Punct Ro, dupa un meci in care cele doua combatante s-au duelat totusi de la egal la egal.

Cele doua finaliste, CSS Viitorul si No Name, au intretinut atmosfera cu un baschet de calitate, pentru ca la final aurul sa revina invincibilei echipe No Name, campioana editiei 2015/2016 a CJB 3PillarGlobal Cluj.

Premiile special:

Cosgeter al CJB 3PillarGlobal Cluj: POPA Serban Stefan (Run and Gun) – 474 puncte

MVP-ul finalei CJB 3PillarGlobal Cluj: CHETREANU-DON Paul (No Name Basket)

Clasamentul final al sezonului 2015/2016:

1 NO NAME
2 CSS VIITORUL
3 BABES
4 PUNCT RO
5 WE SPARTA
6 SCHMAC
7 NAPOCA DOLPHINS
8 RUN AND GUN
9 NISTE BAIETI
10 KMDSZ
11 INCOGNITO

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply