All 4 Basket

Schmac

Header-Schmac

Echipa a fost înfiinţată în anul 2001, cu scopul principal de a-i reuni pe studenţii şi tinerii din Cluj iubitori ai baschetului. Pe lângă activitatea sportivă şi, implicit, prin propagarea unui stil de viaţă sănătos, clubul îşi asumă şi rolul de organizare a comunităţii.

Echipa reprezintă pentru tinerii provenind din diferite judeţe ale Ardealului o oportunitate excelentă de socializare prin intermediul sportului. Totodată, realizarea unor relaţii de prietenie le facilitează acestora integrarea în viaţa din Cluj.
La început, nucleul echipei era alcătuit din studenţi de la Facultatea de Agricultură (USAMV), drept pentru care instituţia a pus la dispoziţie în mod gratis o sală pentru efectuarea antrenamentelor.

Treptat, odată cu creşterea numărului de membri, sala pusă la dispoziţie de către Facultatea de Agricultură a devenit neîncăpătoare şi echipa a căutat o altă locaţie. Concomitent cu aceasta, conducerea a ales un nou nume şi, în 2005, echipa USAMV a devenit Schmac.

Lotul celor de la Schmac pentru sezonul 2018-2019 al Campionatului Județean de Baschet 3Pillar Global este compus din Darvas Tamas, Laszlo Hunor, Adam Miroski, Andrei Roter, Sinka Aba-Mark, Laszlo Ede, Botar Norbert-Huba, Korponai Arnold, Polonyi Alpar-Gyorgy, Szenasi Gyorgy-Ferencz, Szocs Szilard, Mircea Severius Lazăr, Graban Zsolt-Attila, Kedves Pal-Robert și Juhasz Gergo-Martin. Echipa evoluează în alb-verde.