All 4 Basket

Niște Băieți

cover-nistebaieti

Urmașă a echipei Drink Team, care a fost înființată în 1998, formația Niște Băieți este cea mai bună ilustrare a spiritului olimpic în peisajul local al baschetului amator.

Echipa Drink Team s-a dizolvat pentru câțiva ani, pe la mijlocul anilor 2000, membrii optând să cinstească numele echipei prin ”performanțe” bahice.

Odată ce s-a câștigat tot ce se putea câștiga în domeniul anterior menționat, echipa s-a reunit în anul 2008, făcând de atunci parte integrantă din peisajului Campionatului Județean.

Formată dintr-un schelet de viitori cvadragenari și cu niște ”implanturi” care au obținut nu de mult buletinul (“milenialii”), echipa navighează în continuare în apele relativ liniștite ale diviziei județene.
Neavând performanțe notabile (exceptând un three-peat de locuri 5), echipa se mândrește cu numărul record de jucători străini posesori de legitimații CJB pe care i-a angrenat în competiție, făcând astfel ca faima ligii să depășească granițele țării!
Începând cu acest sezon, Niște Băieți au abandonat micuța sală de la LIA pentru BTarena și joacă în echipament albastru. Mai multe modificări se consemnează și la capitolul lot de jucători, după plecările lui Tudor-Octavian Căpăţînă, Silviu-Rareş Pop, Mihai Galca, Bogdan Ciuciui, Giuseppe Fornelli, Kosorus Arpad și Andrei Stefan așadar mai mul de jumate dintre Băieți sunt… alții.
Lotul înscris pentru ediția 2019-2020 a Campionatului Județean Cluj este format din sportivii Robert-Andrei Solontai, Radu-Alexandru Simina, Alexandru-Mihai Blagu, Cristian-Sergiu Morar, Sergiu-Codin Hudrea, Tudor Feher, Victor-Rareș Ilieș, Alexandru-Mihai Panțel, Paul-Sebastian Dan, Iosif-Andrei Kiss, Andrea Borghetti, Cezar-Constantin Dascălu și George-Octav Mihălcean.