All 4 Basket

Niște Băieți

Header-Notes-Niste-Baieti

Urmașă a echipei Drink Team, care a fost înființată în 1998, formația Niște Băieți este cea mai bună ilustrare a spiritului olimpic în peisajul local al baschetului amator.

Echipa Drink Team s-a dizolvat pentru câțiva ani, pe la mijlocul anilor 2000, membrii optând să cinstească numele echipei prin ”performanțe” bahice.

Odată ce s-a câștigat tot ce se putea câștiga în domeniul anterior menționat, echipa s-a reunit în anul 2008, făcând de atunci parte integrantă din peisajului Campionatului Județean.

Formată dintr-un schelet de viitori cvadragenari și cu niște ”implanturi” care au obținut nu de mult buletinul (“milenialii”), echipa navighează în continuare în apele relativ liniștite ale diviziei județene.
Neavând performanțe notabile (exceptând un three-peat de locuri 5), echipa se mândrește cu numărul record de jucători străini posesori de legitimații CJB pe care i-a angrenat în competiție, făcând astfel ca faima ligii să depășească granițele țării!
Niște Băieți joacă în echipament albastru la Sala de Sport LIA, iar lotul înscris pentru ediția 2018-2019 a Campionatului Județean 3PillarGlobal Cluj este format din sportivii Tudor-Octavian Căpăţînă, Iosif-Andrei Kiss, Silviu-Rareş Pop, Paul-Sebastian Dan, George-Octav Mihălcean, Andrea Borghetti, Mihai Galca, Sergiu Codin Hudrea, Bogdan Ciuciui, Giuseppe Fornelli, Radu Simina, Kosorus Arpad, Andrei Stefan, Cristian Sergiu Morar. Antrenori sunt cei doi jucători, Tudor-Octavian Căpăţînă și Kosorus Arpad.