All 4 Basket

Armageddon Gilău

cover-armageddon

Echipa a fost înfiinţată în anul 2014 de către Vlad Helgiu și Sabin Gherdan, amândoi jucând cu un an înainte pentru echipa Niște Băieți. Inițial s-a numit Armaggeddon Gilău, în anul 2015 a fost redenumită în WE SPARTA, iar din acest sezon s-a revenit la denumirea de bază.

Echipa a fost înființată datorită numărului mare de jucători care au terminat junioratul și au dorit să joace în continuare baschet. Din cauza asta, este și echipa cu cea mai mică medie de vârstă din Campionatul Județean. Titulatura de “bătrânul” echipei i-a fost deturnată lui Sabin Gherdan, odată cu transferul lui Matei Nuna, cu doi ani mai în vârstă (așadar, 28 de ani).

După cum se poate observa și în logo-ul echipei, după majoritatea adunărilor echipa merge la o bere, unde, de cele mai multe ori, se ajunge să se discute tot despre baschet.

Meciurile de pe teren propriu se desfășoară de regulă miercurea, iar arena este diferită de cea de anul trecut, acum jucând în BTarena, sala B.
La începtul acestui sezon, echipa a intrat într-o restructurare, din cauza numărul redus de jucători prezenți la meciuri. Au fost aduși sportivi noi, respectiv Matei Nuna, Mihai Cherecheș, Andrei Șerban, Răzvan Hurgoi, Tudor Sândean și a revenit, după un an de pauză, Vlad Cuibus. A dispărut din lot Rareș Tonea.
We Sparta joacă în echipament roșu-alb, iar lotul înscris pentru ediția 2019-2020 a Campionatului Județean de Baschet este format din Călin Florea, Kallos Mihai, Alexandru Petriş, Vlad Cuibus, Sabin Gherdan, Vlad Helgiu, Alexandru Mircean, Adrian Pricop, Matei Nuna, Mihai Cherecheș, Bogdan Ionetecu, Cristian Anghel, Andrei Șerban, Răzvan Hurgoi și Tudor Sândean.