All 4 Basket

Incursiune in editia 2015-2016 a CJB 3PillarGlobal Cluj

asistenta-medicala-CJBCluj

Chiar daca vorbim de echipe deja consacrate, care si-au facut un nume in Campionatul Judetean de Baschet 3PillarGlobal  Cluj, sau de echipe nou formate, nu poate trece neobservata revenirea pe parchet a unor fosti jucatori de valoare ai baschetului autohton.

Echipa care si-a castigat un nume prin obtinerea titlului de CAMPIOANA in sezonul trecut l-a inregimentat pe nimeni altul decat pe fostul capitan al formatiei clujene U-Banca Transilvania, Mihai Silvasan, jucator care li se alatura lui Chetreanu&co.

O aparitie de efect este inscrierea in Campionatul Judetean de Baschet 3PillarGlobal Cluj 2015-2016 a nou infiintatei echipe Punct RO, in a carei componenta se regasesc nume precum Tudor Dumitrescu, Branko Cuic si Miljan Medvedj.

Revenita in campionat dupa o absenta de 2 sezoane, in care si-au masurat fortele in Ligile Nationale de Baschet, CSS Viitorul, este un candidat important pentru ierarhia finala.

Echipele cu traditie in acest campionat precum Napoca Dolphins, Babes si Schmac lupta si in acest sezon pentru a-si depasi performantele din sezoanele anterioare. La capitolul continuitate este de remarcat si prezenta baietilor de la Niste Baieti si Kmdsz.

Noile nume de pe terenurile Campionatul Judetean de Baschet 3PillarGlobal Cluj 2015-2016, Incognito, We Sparta si Run and Gun, isi propun ca prin fosti juniori din pepiniera clujeana sa tina piept veteranilor din echipele adverse.

Componenta loturilor poate fi urmarita la sectiunea ECHIPE (http://www.all4basket.ro/echipe-cjb-cluj/)

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply