All 4 Basket

Final Four CJB 3PillarGlobal

AfisFinal4_1617

Luni, 29.05, in Sala Sporturilor Horia Demian au avut loc semifinalele CJB 3PillarGlobal editia 2016-2017.

In prima semifinala, campioana la zi si castigatoarea sezonului regulat, echipa No Name, s-a impus fara sa forteze (scor final 89-75) in fata merituoasei echipe Schmac care a dat dovada de mare ambitie si putere de lupta si a incercat sa stea aproape de mai valorosul sau adversar.

A doua semifinala a opus echipele care au terminat pe locurile 2 si 3 sezonul regulat , Napoca Dolphins si Babes. Ca si in cele doua jocuri din sezonul regulat, valoarea individuala a echipierilor parea ca va permite echipei Dolphins sa se impuna lejer, dar dupa un inceput mai ezitant Babesul a echilibrat disputa pana la pauza si practicand excelent un joc fizic si combinativ a intrat in avantaj inaintea ultimului sfert. Totusi experienta superioara a “delfinilor” i-a readus in joc si dupa un final tensionat in care ambele echipe au avut sansa victoriei, meciul s-a incheiat cu 75-73 in favoarea echipei Napoca Dolphins.

Prin urmare, miercuri 31.05, de la ora 17:00 pentru medaliile de bronz se vor duela Schmac si Babes , urmand ca apoi No Name si Napoca Dolphins sa joace cu trofeul pe masa.

Asteptam iubitorii baschetului la sala pentru un spectacol interesant !

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply