All 4 Basket

Start CJB 2019-2020

cover-cjb

Luni, 14 octombrie, debutează Campionatul Județean de Baschet Cluj, competiție de tradiție organizată de către All4Basket în parteneriat cu Asociația Județeană de Baschet!

În noua ediție, se consemnează o serie de modificări față de precedentul sezon.

Cel mai important este numărul de echipe participante, care s-a micșorat din cauza desființării, după numai un an, a grupării Mad Villains. Chiar dacă au avut un sezon mai mult decât promițător, în care au reușit chiar să participe la Final Four-ul competiției și să joace, astfel, cu medaliile pe masă, echipa s-a desființat. Multe nume din componența Mad Villains vor putea fi văzute, însă, în rosterele celorlalte echipe, un lucru îmbucurător.

O altă modificare este revenirea la vechea denumire a celor de la We Sparta, care în acest sezon se vor numi Armageddon Gilău. Vom reveni pe parcursul desfășurării turului cu mai multe informații despre fiecare dintre combatante.

Așadar, echipele ce se vor înfrunta în această ediție sunt Armageddon Gilău, Babeș, Napoca Dolphins, Niște Băieți, No Name, Run & Gun și Schmac. Sistemul competitional presupune un sezon regulat, Play-Off (locul 1 se califică direct în Final Four, celelalte trei calificate se stabilesc prin împerechere 2-7, 3-6 și 4-5) și turneul Final-Four.

Până atunci, să dăm drumul meciurilor etapei 1.

Prima etapă este programată a se desfășura în perioada 14-17 octombrie, după următorul program:

  • Napoca Dolphins – Schmac (”Horia Demian”, luni, 14.10, 20:30)
  • Armageddon Gilău – Run & Gun (BTarena Sala B, miercuri, 16.10, 21:30)
  • Babeș – Niște Băieți (”Horia Demian”, joi, 17.10, 21:30)

No Name – stă.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply