All 4 Basket

Mad Villains

Header-MadVillains

Echipa a fost înființată de către Naim Wafai, într-o zi în care el, împreună cu alți viitori colegi de echipă, se relaxau fumând o narghilea.

Naim a venit cu ideea de a juca baschet într-un mod puțin mai organizat și mai competitiv decât “miuțele” ocazionale, așa că a căutat să îi mobilizeze pe colegii de narghilea, cu toții cu cel puțin junioratul in baschet finalizat. A reușit să îi convingă să formeze o echipă cu care să participe în Campionatul Județean de Baschet 3PillarGlobal Cluj.

Numele de “Mad Villains” vine de la un grup de rap de peste ocean, muzica fiind al treilea element care i-a unit pe cei ce fac parte din această echipă.

Obiectivele lor au fost clare încă de la început:
  • să se bucure de ocazia de a juca baschet împreună;
  • să lupte cot la cot pentru a obține cât mai multe victorii jucând colectiv;
  • să se pună în postura de a ajunge în Final 4, unde vor da totul pentru a produce o surpriză jucând împotriva echipelor care ocupă podiumul în mod regulat de câțiva ani încoace.
După fiecare meci, echipa de internaționali, cu origini de pe aproape toate continentele, se duc la locul unde a început totul, și anume “la o narghilea”.
Meciurile de pe teren propriu se desfășoară de regulă duminica, de la ora 18:30 la BTarena, sala B.
Culorile echipamentelor sunt bleumarin pentru deplasare și alb pentru acasă.
Componenții echipei sunt: Naim Wafai #25 (a mai jucat la OKLM); Morad Dahra #7 (a mai jucat la OKLM); Matei Nuna #33 (a jucat în LNBM); Lucian Țibrea #9; Phany Ududec #3 (a mai jucat la CSȘ Viitorul – campion 2013 / vicecampion 2016; Babeș – vicecampioni 2018); Dan Lungu #11 (a mai jucat la Eagles); Conrad Weckbecker #10 ( a mai jucat la Eagles); Matthieu Raodson #4 (a mai jucat la OKLM); Albert Dennis Crucean #2 (a mai jucat la Eagles); Vlad Jecan #13; Andrei Rusz #5( a mai jucat la No Name).