All 4 Basket

ALL STAR GAME CJB CLUJ

all star game 2016

Cum editia din 2015 a All Star Game-ului Campionatului Judetean de Baschet Cluj s-a bucurat de un real succes si  o considerabila apreciere (click pe link-ul urmator pentru a revedea clip-ul evenimentului: https://www.youtube.com/watch?v=wU6l57JCTeM), echipa organizatorica intentioneaza sa organizeze o noua editie a evenimentului. Astfel ASG 2016 va avea loc in data de 21 Aprilie, incapand cu ora 20:30, in Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Ca si anul trecut, echipele participante in Campionatul Judetean au fost impartite in doua “Conferinte” (Est si Vest) dupa adresele salilor unde-si desfasoara jocurile de acasa. Iata mai jos componenta celor doua Conferinte:

VEST EST
BABEŞ CSS VIITORUL
KMDSZ NAPOCA DOLPHINS
RUN AND GUN NISTE BAIETI
SCHMAC NO NAME BASKET
WE SPARTA PUNCT RO

 

Tot ca si anul trecut, votul suporterilor va fi decisiv pentru desemnarea jucatorilor participanti. Cei mai votati jucatori (pe fiecare post) in topul preferintelor de vot , vor fi titularii celor doua Conferinte. Loturile vor fi completate cu cate 7 rezerve, pentru alegerea carora vor conta voturile primite si decizia organizatorilor, astfel incat nicio echipa din CJB sa nu aiba mai mult de 5 echipieri participanti la ASG. Perioada de votare este 1-15 Aprilie 2016.

Vom reveni in curand si cu alte amanunte si cu pagina de vot!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply