All 4 Basket

We Sparta

Header-WeSparta

Echipa a fost înfiinţată în anul 2014 de către Vlad Helgiu și Sabin Gherdan, amândoi jucând cu un an înainte pentru echipa Niște Băieți. Inițial s-a numit Armaggeddon Gilău, iar în anul 2015 a fost redenumită în WE SPARTA.

Echipa a fost înființată datorită numărului mare de jucători care au terminat junioratul și au dorit să joace în continuare baschet. Din cauza asta, este și echipa cu cea mai mică medie de vârstă din Campionatul Județean, “bătrânul” echipei în acest sezon fiind Sabin Gherdan, în vârstă de 25 de ani.

După cum se poate observa și în logo-ul echipei, după majoritatea adunărilor echipa merge la o bere, unde, de cele mai multe ori, se ajunge să se discute tot despre baschet.

Meciurile de pe teren propriu se desfășoară de regulă duminica, de la ora 18:30, la Sala Constructorul.
După sfârșitul acestui sezon, echipa va intra într-o restructurare, aceasta având probleme cu numărul redus de jucători prezenți la meciuri.
We Sparta joacă în echipament roșu-alb, iar lotul înscris pentru ediția 2018-2019 a Campionatului Județean de Baschet 3PillarGlobal este format din Călin Florea, Kallos Mihai, Alexandru Petriş, Sabin Gherdan, Vlad Helgiu, Rareș Tonea, Alexandru Mircean, Adrian Pricop, Bogdan Ionetecu și Cristian Anghel. De la începutul sezonului, au renunțat la echipă Sabin Faur, Tudor Rotariu și Vlad Cuibus.