All 4 Basket

CJB: Cine sunt Napoca Dolphins?

Header-Notes-Dolphins

Echipa Napoca Dolphins a fost înființată în anul 1995 de către un grup de prieteni din Grigorescu.

La inceput s-a numit Flip Orlando, dar, după doi ani, a fost redenumită Napoca Dolphins. Este cea mai longevivă echipă din Campionatul Județean, anul acesta înscriindu-se pentru a 23-a oară în competiție!
Dintre membrii fondatori, doar Ovidiu Cărbune și Sergiu Muntean mai fac parte din lot, dar majoritatea componenților sunt ”delphini” de peste 10-15 ani.

De-a lungul istoriei, Napoca Dolphins a câștigat numeroase trofee, fiind în permanență o candidată serioasă la poziționarea pe podium.

Cei care de ani buni se ocupă de destinele echipei sunt George Mihăilescu și Sergiu Muntean. Majoritatea jucătorilor sunt foști sportivi de performanță, campioni naționali cu grupele de juniori ale cluburilor din Cluj: CSȘ Viitorul, U-BT etc.
Vedetele echipei sunt foști jucători de primă ligă sau din campionate externe, cum ar fi Flavius Lăpuște sau Răzvan Cenean. Alături de ei au mai jucat la Napoca Dolphins Tudor Dumitrescu, Miljan Medved (Meda), Alex Pop.
Pasiunea pentru baschet, respectul pentru adversari și coechipieri, prietenia și plăcerea de a juca au fost ancorele care au asigurat continuitatea și care au animat spiritul “dolphins”.

Cu siguranță, povestea continuă!

Napoca Dolphins joacă în echipament galben-negru, iar lotul înscris pentru ediția 2018-2019 a Campionatului Județean de Baschet 3PillarGlobal este format din: Horia Octavian Henegariu, Sergiu Muntean, George Mihăilescu, Gyalai Ferenc, Peter Andras, Vlad Zileriu, Tudor Țărmure, Paul Alexandru Farcaș, Dan Titus Puia, Vlad Corlătescu, Flavius Lăpuște, Mircea Radu Batin, Alexandru Irimia, Tudor Pintea, Răzvan Cenean și Ovidiu Cărbune. Antrenorul-jucător al echipei este Flavius Lăpuște, în postura de oficiali regăsindu-se alți doi jucători, Sergiu Muntean și George Mihăilescu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply